ga naar navigatie
Pampers is onderdeel van Lekker in het Leven Meer weten?... Kilk hier
Welkom!  Word lid  of  Meld je aan 
Netherlands
Sluit je aan bij Pampers
®
  ' wereld van Love, Sleep & Play!
Ontvang de beste tips, services, aanbiedingen en productinformatie en vind je weg in het geluk en de uitdagingen die je tegenkomt als je baby groeit en zich ontwikkelt.

Pampers® midpakken voor minder dan 10 euro!

*Gebaseerd op de gemiddelde schapprijs tussen oktober 2014 en november 2014. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend bepaald door de retailer.

Registreer je op www.pampers.nl
en ontvang een GRATIS Fotoboek
Luxe* twv € 29,95

*Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens).

Speel lekker in Pampers®
droogste en best passende luier.

Pampers Active Fit luiers hebben een langere absorptielaag om nog beter te absorberen, ongeacht hoe je beweegt. En een 3-Way Fit™ die perfect aansluit rondom de taille, benen en billetjes, en die baby's onze beste pasvorm biedt.

Pampers® beste bescherming voor de gevoelige huid van je baby

Pampers' New Baby heeft een unieke toplaag, met extra bescherming aan de achterzijde die nattigheid en vloeibare ontlasting snel bij de huid weghaalt. Geef je baby onze beste bescherming.

Zijn babydoekjes de juiste keuze?

Babydoekjes zijn bewezen veilig, efficiënt en handig. Met Pampers combineerden wij zachtheid en huidverzorging met de liefde van moeders.

Pampers Baby-Dry
blijven tot wel 12 uur droog

Iedere morgen is een goede morgen met Pampers Baby-Double Dry's unieke Double Dry-zones die vocht absorberen en insluiten.

Een liefdevolle schoonmaakroutine die makkelijk te leren is

Luierverschoning is de perfecte tijd om de band tussen jou en je baby te versterken. Zo doe je dat met de liefdevolle schoonmaakroutine van Pampers.

Wat een gemak: Pampers nu ook online verkrijgbaar!


Wat een gemak: Pampers nu ook online verkrijgbaar!Vanaf nu kun je Pampers ook online bestellen. Gewoon wanneer het jou uitkomt, lekker vanuit je eigen huis en zo bij je thuisbezorgd.
Via wehkamp.nl is de levering is ook nog eens geheel gratis! Dat scheelt een hoop gesjouw. Zo houd je kostbare tijd over voor belangrijkere dingen, zoals tijd met je kindje! Probeer het vandaag nog!