ga naar navigatie
Pampers is onderdeel van Lekker in het Leven Meer weten?... Kilk hier
Welkom!  Word lid  of  Meld je aan 
Netherlands
Sluit je aan bij Pampers
®
  ' wereld van Love, Sleep & Play!
Ontvang de beste tips, services, aanbiedingen en productinformatie en vind je weg in het geluk en de uitdagingen die je tegenkomt als je baby groeit en zich ontwikkelt.

Registreer je op www.pampers.nl
en ontvang een GRATIS Fotoboek
Luxe* twv € 29,95

*Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens).

Benieuwd wat er in je buik gebeurd?

Bekijk de serie zwangerschapsvideo's van Pampers® om meer te weten te komen over de wekelijkse ontwikkeling van jouw baby.

Pampers' beste bescherming voor de huid van pasgeboren baby's.

De beste absorberende luiers voor zachte ontlasting hebben een unieke absorptielaag die zowel zachte ontlasting als nattigheid van je baby's huid weg leidt.

Pampers' droogste, best passende luier.

Terwijl je kleine onderzoeker de wereld om hem heen verkent, kun je hem helpen met de droogste, best passende luiers van Pampers®. Pampers Active Fit luiers uit het Premium ProtectionTM-assortiment houden je baby tot wel 12 uur lang droog, zodat de ontdekkingstocht van je kleintje niet onderbroken hoeft te worden.

Zijn babydoekjes de juiste keuze?

Babydoekjes zijn bewezen veilig, efficiënt en handig. Met Pampers® combineerden wij zachtheid en huidverzorging met de liefde van moeders.

Droge nachten zorgen voor vrolijke ochtenden

Help je baby droog de nacht door, door hem je liefde en een luier te geven waarmee hij tot 12 uur lang droog blijft.

Milde reiniging voor de gevoelige huid

Dankzij de unieke Soft Grip Texture™ van Pampers® reinigen de Pampers Sensitive babydoekjes de gevoelige huid mild, zodat je baby volop kan genieten van jullie tijd samen tijdens het verschonen.
 

Een liefdevolle schoonmaakroutine die makkelijk te leren is

Luierverschoning is de perfecte tijd om de band tussen jou en je baby te versterken. Zo doe je dat met de liefdevolle schoonmaakroutine van Pampers®.

Wat een gemak: Pampers nu ook online verkrijgbaar!


Wat een gemak: Pampers nu ook online verkrijgbaar!Vanaf nu kun je Pampers® ook online bestellen. Gewoon wanneer het jou uitkomt, lekker vanuit je eigen huis en zo bij je thuisbezorgd.
Via wehkamp.nl is de levering ook nog eens geheel gratis! Dat scheelt een hoop gesjouw. Zo houd je kostbare tijd over voor belangrijkere dingen, zoals tijd met je kindje! Probeer het vandaag nog!