Pampers Harmonie Coco 0% Plastique

Pampers® Harmonie Coco 0% Plastic

Beschermen de natuurlijke pH van je baby’s huid​

De enzymen in plas en poep veranderen de pH van de huid, waardoor het risico op irritatie en huiduitslag toeneemt. De twee beschermende componenten in de Harmonie Coco doekjes herstellen de pH waarde waardoor het risico op huidirritatie vermindert.

0% alcohol

Onze zachte reinigende formule is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van je baby en bevat geen alcohol.​

De huid van je baby hydrateren en beschermen

Natuurlijke kokosolie

De kokosolie zorgt voor een natuurlijke hydratatie van je baby’s huid.​

Gemaakt met 0% plastic en 100% natuurlijke vezels​

Voor een milde en doeltreffende reiniging.​

Dermatologisch goedgekeurd

Onze Harmonie Coco babydoekjes zijn dermatologisch goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.​

Pampers® Harmonie Coco, babydoekjes met biologische kokosolie

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats​

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats​

Net zoals bij jou, komt jouw baby’s veiligheid bij ons op de eerste plaats. Onze luiers en babydoekjes worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.​ Lees meer​

Gecertificeerd door de Skin Health Alliance​

Onze Pampers Harmonie Coco 0% babydoekjes verzorgen de babyhuid. Ze zijn dermatologisch goedgekeurd en gecertificeerd door de deskundige dermatologen van de Skin Health Alliance.​

Beoordelingen

Pampers® Harmonie Coco 0% Plastic

 • ZACHTE REINIGING

  4.6

 • EFFICIËNTE REINIGING

  4.7

 • ZACHTHEID

  4.6

 • STERK

  4.6

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Irene - september 08, 2023

Ik word dus echt gelukkig van deze doekjes, oké ze zijn wat duur maar ik heb er dan ook eigenlijk bijna altijd maar 1tje nodig om zelfs de grote ravages schoon e maken haha Door de net wat olieachtige doekjes veeg je plakpoep zo weg en d'r billetjes blijven schoon en verzorgd achter. Ook insmeren is hier bijna niet meer nodig. Ze ruiken niet super maar ik heb lieverd dit dan die over geparfumeerde dingen die de billen irriteren.

Gratis product ontvangen

Door Maartje - maart 07, 2023

Ik gebruik deze Pampers billendoekjes nu ruim een week. Ik heb verschillende huismerk doekjes geprobeerd, maar ik ben na het testen via Roamler voor Pampers om. De doekjes zijn niet extreem vochtig, schuimen niet, ruiken fris en zijn gemakkelijk in gebruik. Door de sluiting plakken ze niet aan elkaar, dat werkt wel zo gemakkelijk als je tijdens het verschonen maar 1 hand vrij hebt. De sluiting zorgt er ook voor dat de doekjes niet uitdrogen. Ik vind ze het geld waard!

Gratis product ontvangen

Door Jelka - juni 01, 2022

Fijn in gebruik, scheuren niet & onze kleine vind ze ook erg fijn

*De consumenten hebben een gratis product ontvangen om te proberen en om het te beoordelen

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies