Pampers Active Fit en Pampers Premium Protection als beste getest

Pampers luiers als beste getest*

*door onafhankelijk onderzoek

Als ouder weet je waarom je een bepaalde luier verkiest.  Je hebt waarschijnlijk een aantal verschillende luiers geprobeerd om zo bij je favoriete merk uit te komen.  Maar zijn er grote verschillen, of was het eerder een gevoelsmatige beslissing? Is de ene luier dan echt zoveel beter dan de andere?  De Consumentenbond nam de proef op de som en onderzocht 11 verschillende luiers op de Nederlandse markt.  

Pampers als Beste Getest

Het antwoord zal je misschien niet echt verrassen: er zit inderdaad een concreet kwaliteitsverschil tussen merken. En van alle merken kwamen Pampers luiers als beste uit de test.  Volgens het testpanel van de Consumentenbond steken de luiers van Pampers zelfs met kop en schouders boven de concurrentie uit!  Vooral op vlak van luieruitslag en doorlekken scoren Pampers luiers bijzonder hoog, waardoor we als nummer 1 én nummer 2 uit de bus komen.

Papa’s en mama’s als inspiratie

We zijn dan ook ontzettend trots dat onafhankelijk onderzoek door mama’s en papa’s zoals jullie bevestigt dat we goed bezig zijn.  Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke pijlers voor Pampers, maar de positieve feedback die we van jullie krijgen is minstens even waardevol voor ons.  Want het zijn jullie ervaringen die ons de inspiratie geven om telkens opnieuw weer dat beetje beter te worden.  

Echte ervaringen

Hieronder kan je lezen hoe het testpanel van de Consumentenbond over onze Pampers Active Fit en Pampers Premium Protection luiers oordeelde. Ben jij het met het panel eens?  Wat zijn jouw ervaringen met Pampers luiers?  Op welke vlakken vind je dat wij het goed doen, en waar kunnen we nog iets verbeteren?  Laat het ons weten op onze Facebook pagina!

 

Testoordeel Consumentenbond:

Pampers Active Fit met stip op #1

Pampers Active Fit komt met een gemiddeld rapportcijfer van 8,0 overtuigend als Beste uit de Test. Maar liefst 82% van de ouders gaf aan dat hun kleintje geen last had van luieruitslag met deze luier, en dat is gelijk het hoogste uit de test.  Ook op vlak van pasvorm (8,1), absorptievermogen (8,0) en gebruiksgemak (8,0) doen Pampers Active Fit luiers het beter dan andere merken.    

Pampers Active Fit zijn in de winkel verkrijgbaar in verpakkingen van 25 en 54 stuks, en online in maandboxen van 168 stuks.

Pampers Premium Protection op #2

Onze Active Fit luiers worden op de voet gevolgd door Pampers Premium Protection luiers.  Het panel oordeelde dat ook deze luiers op alle vlakken hoog scoren en gaf Pampers Premium Protection een ongeziene 8,7 tegen doorlekken.  Vooral de plasindicator kon op veel bijval rekenen van het testpanel.  Maar ook wat betreft pasvorm (7,8), absorptievermogen (7,9) en gebruiksgemak (8,0) krijgen onze Premium Protection luiers een bijzonder mooi rapport mee naar huis. 

Pampers Premium Protection luiers zijn verkrijgbaar in maten 1 - 6. Je kan ze in de winkel kopen in verpakkingen van 24 en 39 stuks, en online in maandboxen van 168 stuks.

Misschien vind je dit ook interessant: