Pampers slaat de handen in elkaar met Staatsbosbeheer

Bij Pampers® geloven we dat we samen de wereld van baby’s beter kunnen maken. Dit betekent dat we, net als jij, geven om elke baby én de wereld waarin ze zullen opgroeien. We hebben onze Pampers® Harmonie™ luiers ontworpen om jouw baby de luiers te geven die het vertrouwde 100% droogheid van Pampers® bieden én die plantaardige ingrediënten bevatten in contact met de huid van jouw baby. Nu ook verkrijgbaar in een recyclebare papieren verpakking!*

Maar daar houdt het nog niet op! Om onze vernieuwde Pampers® Harmonie recyclebare papieren verpakking* te vieren én terwijl een extra steentje aan de natuur bij te dragen, besloten we om weer samen te werken met Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer beschermt en beheert ruim 270.000 hectare aan groen erfgoed in Nederland. Deze organisatie zijn er op gericht dat huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving. Op dit moment verbindt Staatsbosbeheer natuur met stad en dorp. Mensen die in een groene buurt wonen en veel buiten zijn, voelen zich gezonder. Meer groen in de stad werkt verkoelend, zorgt voor ventilatie en kan overtollig regenwater makkelijker opvangen. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor de biodiversiteit. Niet alleen doordat er meer groen is, maar juist ook door de verbinding van natuur die hierdoor ontstaat: het groen-blauwe netwerk.

Wat we nu precies samen zullen doen? Voor elk pak Pampers® Harmonie luiers, luierbroekjes of babydoekjes die door Etos tussen 29/04/24 en 30/06/24 wordt verkocht, doneert Pampers €0.15 aan Staatsbosbeheer om bomen te planten in Nederland. Snel naar Etos dus!

Zo maken we samen de wereld voor baby’s mooier.

*De verpakking is recyclebaar in de papierbak. Ze bevat een dun plastic laagje (12%) om de kwaliteit te bewaren die je van Pampers gewoon bent.

Beheer Cookies