Pampers promise safety

De Pampers Belofte Veiligheid voor Jouw Baby

Onze Belofte Ouders vertrouwen al meer dan 50 jaar op Pampers om voor hun baby's te zorgen. Wij werken iedere dag opnieuw om dat vertrouwen te verdienen door jou veilige, kwalitatieve producten te brengen die je helpen jouw baby te beschermen en verzorgen.

Wij Gebruiken Veilige, Milde Ingrediënten Pampers luiers, luierbroekjes en babydoekjes zijn dermatologisch getest. Ze worden gemaakt van bestanddelen die grondig worden geëvalueerd en bewezen veilig zijn. We werken samen met vooraanstaande kinderartsen, pediatrische dermatologen en veiligheidsexperts zodat we zeker zijn dat de materialen die we in onze producten gebruiken veilig zijn voor baby's. De ingrediënten die we gebruiken, vind je in de meeste luiers, luierbroekjes en babydoekjes terug en worden iedere dag veilig door 25 miljoen baby's over de hele wereld gebruikt. Kom meer te weten over deze ingrediënten en lees ons artikel "Wat zit er in Pampers luiers, luierbroekjes en babydoekjes?". Als ouders en als wetenschappers, kijken we met een gezonde dosis scepticisme naar de veiligheid van een ingrediënt. We screenen alle ingrediënten die eventueel als onveilig kunnen worden beschouwd voor een baby- of kinderproduct. Indien we niet overtuigd zijn van de veiligheid van een ingrediënt, dan gebruiken we het niet.

Wij Definiëren Veilig Productgebruik

We volgen de hoogste, strengste wereldwijde veiligheidsnormen die vastgelegd zijn door toonaangevende organisaties over de hele wereld. Wij definiëren een veilig niveau voor ieder ingrediënt dat we gebruiken volgens hetzelfde wetenschappelijke proces dat door regelgevende instanties, zoals WHO, EU, EPA en FDA, over de hele wereld gebruikt wordt.

Bij Pampers en P&G werken meer dan 700 wetenschappers en professionals samen met vooraanstaande gezondheidsexperts zoals kinderartsen en pediatrische dermatologen om ervoor te zorgen dat onze babyproducten voldoen aan alle veiligheids- en wettelijke vereisten overal ter wereld voldoen.

We evalueren ook alle ingrediënten van onze afgewerkte producten om te bevestigen dat hun daadwerkelijke gebruik binnen de veiligheidsnormen valt voor zowel de consument als het milieu. We voeren uitgebreide onderzoeken uit, zodat mama's onze producten dagelijks kunnen gebruiken, en wij houden ons aan de hoogste industrienormen inzake veiligheid, prestatie en kwaliteit.

We Houden Nauwkeurig Toezicht op Veiligheid en Kwaliteit

Als het op baby's aankomt is veiligheid onze hoogste prioriteit. Zelfs nadat het product volledig is ontwikkeld, blijven we de veiligheid en kwaliteit van onze producten opvolgen. We hebben robuuste kwaliteitssystemen in het hele productieproces, we voeren marktonderzoek uit in winkels, en we luisteren aandachtig naar de feedback en vragen die we krijgen van de papa's en mama's die onze producten kopen wanneer ze contact opnemen met ons consumententeam. Als je bijkomende vragen hebt, kan je bellen naar 0800 726 7377.

Misschien vind je dit ook interessant: