Als ouders onderzoek je, ga je na en test je alles voor de veiligheid van jouw baby.Bij Pampers® begrijpen we dat je meer wilt weten over de samenstelling van onze luiers en onze productieprocessen. Daarom willen we deze vragen in alle transparantie beantwoorden zodat je kan zien dat wanneer het op de veiligheid van onze producten aankomt, we niets aan het toeval overlaten.

Hieronder de antwoorden op enkele vragen die we al van ouders ontvingen. Als je andere vragen hebt, aarzel niet om ons te bellen op 0800 726 7377.

Veelgestelde vragen

Ja. Pampers® gebruikt alleen 100% veilige materialen in haar producten (luiers, luierbroekjes en babydoekjes). Alle gebruikte materialen worden onderworpen aan strenge evaluaties en voldoen strikt aan de aanbevelingen voor een veilig gebruik van stoffen uit het wetenschappelijk comité van de EU voor consumentenveiligheid, SCCS / 1564/15. Ons Pampers® Baby-dry™ assortiment is ook door OEKO-TEX® gecertificeerd, een onafhankelijk instituut dat op ongewenste stoffen test.

Onze onderzoekers werken samen met kinderartsen, pediatrische dermatologen en toxicologen om de veiligheid van de gekozen materialen te valideren, zowel als de afgewerkte babyproducten.
Klick hier om meer te weten over wat er niet in onze luiers wordt gebruikt. Je kan ook meer lezen over de Pampers Belofte Veiligheid door hier te klikken.

Aarzel niet om ons te bellen op 0800 726 7377 als je vragen of opmerkingen hebt over Pampers® producten. Bedankt!