De Pampers Veiligheidsbelofte:

 Pampers: Veilig Ontworpen voor Gelukkige, Gezonde Baby's

Nog belangrijker dan die eerste stapjes of glimlachjes is dat je baby veilig is. De grootste prioriteit voor mama's is veiligheid, en bij Pampers is dat net zo. Niets is belangrijker voor Pampers dan een voorspoedige, gezonde ontwikkeling van je baby.

VEILIGHEIDSBELOFTE

De Pampers Veiligheidsbelofte:

  • De voorspoedige, gezonde ontwikkeling van jouw baby is onze grootste prioriteit.
  • Alle Pampers producten en materialen zijn dermatologisch getest en ondergaan strenge evaluaties op gebied van veiligheid en prestaties voordat ze in contact komen met een babyhuidje.

Zowel moeders als gezondheidswerkers/professionals vertrouwen al lang op Pampers voor veilige, kwalitatieve luiers, luierbroekjes en babydoekjes - en dat is terecht. Sinds 1961 is Pampers toonaangevend op het gebied van wegwerpluierinnovaties en huidonderzoek, met veiligheid als topprioriteit. Ook vandaag blijven we ontwerpen om baby's comfort, pasvorm en droge billetjes te bezorgen en zorgen we ervoor dat ieder onderdeel van onze producten van hoge kwaliteit is.

Elk van onze producten wordt met zorg ontwikkeld en wordt tijdens ieder stadium beoordeeld op veiligheid. We nodigen je uit meer over onze producten te weten te komen en te ontdekken hoe ze werken aan de hand van de Pampers Luier Rondleiding de Pampers Luierbroekjes Rondleiding en de Pampers Babydoekjes Rondleiding.

Heb je vragen? Ga dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Misschien vind je dit ook interessant: