Het is eindelijk weer zover! Van 15 tot en met 18 februari vindt de Negenmaandenbeurs opnieuw plaats in RAI Amsterdam! Ook dit jaar kan je er op de Pampers-stand terecht voor leuke activiteiten, giveaways, tips & tricks en nog veel meer.

Kom jij even langs? Koop dan hier jouw tickets!

Give away

Wil je graag tickets voor de Negenmaandenbeurs winnen? Ga dan snel naar de Instagrampagina @pampers_nl ! Like onze post over de Negenmaandenbeurs, plaats een reactie in de comments en deel de post in je stories voor een extra winkans. Op 6/02 worden de winnaars bekendgemaakt via een privébericht!

Doe de quiz & win!

Wil je graag een voucher winnen ter waarde van 50 euro bij Etos? Test dan jouw kennis op onze quiz! Iedereen die mee wilt doen, krijgt een kruiswoordraadsel met leuke vragen over Pampers, baby’s en ouderschap! En alvast een kleine tip: je kan alle antwoorden terugvinden op de muur van onze beursstand!

2+2 of 2+1 gratis op Pampers

Wat zou de Negenmaandenbeurs zijn zonder een onmisbare deal? Shop van 13/02/2023 t/m 26/02/2023 op de Etos webshop en geniet van 2+2 gratis op kleine maatjes en babydoekjes en 2+1 gratis op Pampers luiers en luierbroekjes! En het beste nieuws? Als je de Pampers® producten bestelt op de beurs, krijg je er nog eens een gratis Munchkin 360° cup bij! 

1027 45 Pampers NL 9MB Article MB.com JAN23 PromoKV 720x432

Registreer je op de beurs en krijg een pak Harmonie Aqua 0% plastic babydoekjes

Ben je nog geen Pampers lid? Kom dan even langs op onze beursstand en registreer je op een van onze computers. Zodra je lid bent, krijg je een gratis pak Pampers Harmonie Aqua 0% plastic babydoekjes!

Win 1 jaar gratis Pampers

Kan jij écht geen genoeg krijgen van Pampers? Word dan tussen 15 februari en 14 maart Pampers lid door je te registreren op de website en maak kans op 1 jaar gratis Pampers! 

Koop hier jouw tickets voor de Negenmaandenbeurs.