Bezoek Pampers® op de Negenmaandenbeurs

Het is eindelijk weer zover! Van 14 tot en met 17 februari vindt de Negenmaandenbeurs opnieuw plaats in RAI Amsterdam! Ook dit jaar kan je er op de Pampers-stand terecht voor leuke activiteiten, promoties, tips & tricks en nog veel meer.  

Kom jij even langs? Koop dan hier jouw tickets! 

Koop nu je tickets met de code Pampers20 en krijg 20% korting! Je kunt de code verzilveren bij de laatste stap van het afrekenen van je winkelmandje. Wees er snel bij, want alleen de eerste 500 kopers krijgen de korting te pakken! 

Tot 50% korting op Pampers bij Bol! 

Wat zou de Negenmaandenbeurs zijn zonder een onmisbare deal? Shop van 12/02 t/m 24/02/2024 op Bol en geniet van 50% korting op Pampers luiers maat 1 en maat 2 en 40% korting op alle Pampers luiers en luierbroekjes*. En het beste nieuws? Als je de Pampers® producten bestelt op de beurs, krijg je er nog eens gratis 2 Jollein hydrofiele doeken en een Bol coupon van €5 bij**! 

Tot 50% korting op Pampers
Ontvang €5 coupon + gratis 2-pack hydrofiele doeken

Registreer je op de beurs en krijg een pak Harmonie Aqua 0% plastic babydoekjes 

Ben je nog geen Pampers lid? Kom dan even langs op onze beursstand en registreer je op een van onze computers of via je eigen smartphone. Zodra je lid bent geworden of je bent reeds ingeschreven lid, laat zien bij één van onze medewerkers wanneer je ingelogd bent op Pampers.nl en krijg meteen een gratis pak Pampers Harmonie Aqua 0% plastic babydoekjes! 

*Inclusief gratis thuisbezorging vanaf €20. Actie geldig van 12/02 t/m 24/02. Alle beslissingen betreffende verkoopprijzen en promoties worden uitsluitend genomen door bol.  

**De actie is geldig vanaf 14/02 t/m 31/05 in Nederland en België. De couponcodes zijn slechts 1 keer inzetbaar en dus niet herbruikbaar.  

Beheer Cookies