• Article 4 Image 1
  • Article 4 Image 2
  • Article 4 Image 3

De welvaart van gemeenschappen ondersteunen

Rampenbestrijding om baby's en gezinnen te ondersteunen

Ons globale rampenbestrijdingsprogramma reageert snel en effectief bij natuurrampen, en doneert en distribueert luiers aan getroffen gezinnen. Na de aardbeving die de stad Ya'an in China in 2013 trof, werkte Pampers samen met de liefdadigheidsfederatie van Sichuan om 500.000 luiers te doneren & te distribueren om gezinnen in nood te ondersteunen.

Hulpbehoevende baby's

• Bijna 2 miljoen gezinnen hebben hulp gekregen via de mobiele klinieken van Pampers met medische zorg en controles in delen van Afrika en Azië.

• In Latijns-Amerika ondersteunt ons werk met United Way het San Jose Malambo pleeghuis door middel van vrijwilligers, apparatuur, financiering en luierdonaties aan faciliteiten die alle aspecten van de baby-ontwikkeling ondersteunen.

Investeren in opkomende gemeenschappen

Naarmate ons bedrijf groeit, neemt ook onze ondersteuning aan gemeenschappen toe, door middel van investeringen in banen en een engagement om werkomstandigheden te verbeteren.

• Op dit moment hebben we meer dan 30 Pampers-fabrieken over de hele wereld, en we blijven investeren in nieuwe vestigingen, zoals onze nieuwe faciliteit in Zuid-Afrika, die 500 nieuwe banen creëert De groei van een bedrijf gaat niet alleen om financiële investering. Het gaat ook over onze inzet als werkgever om werkomstandigheden te verbeteren, dat is waarom we bij elke Pampers-fabriek over de hele wereld dezelfde richtlijnen toepassen om veilige en ethische werkmethoden te waarborgen.

Door manieren te blijven vinden om gemeenschappen te ondersteunen op de plekken waar we actief zijn, helpen we baby's en gezinnen om op te bloeien.

Misschien vind je dit ook interessant: