ensuring quality in the lab and in the home

Kwaliteit verzekeren in het laboratorium en thuis

De laatste stap in de uitgebreide veiligheidstesten van Pampers is het volgen, registreren en beantwoorden van veiligheidsgerelateerde feedback van ouders die de doekjes thuis gebruiken.

De gegevens die uit deze stap worden verkregen leveren ons doorlopende consumentenfeedback. Hierdoor blijft Pampers op de hoogte als gebruikers eventueel problemen ervaren, zodat er het hoge kwaliteitsniveau van onze producten en klanttevredenheid gegarandeerd blijft.

We bereiken onze klanten door op ieder product lokale contactgegevens te zetten (bijv. een gratis telefoonnummer of een lokaal adres). Getrainde klantenservicemedewerkers en onze mensen op de veiligheidsafdeling controleren deze telefoongesprekken om te verzekeren dat elke mogelijke veiligheidskwestie wordt onderzocht en op de juiste wijze wordt beantwoord. Mocht er in een zeldzaam geval een consument toch huidirritatie ervaren, dan raden we aan om een allergietest te laten doen.

Elk onderdeel verbeteren
Babydoekjes werden in eerste instantie als een handig product voor ouders ontwikkeld, maar hebben sinds hun introductie een reeks kwalitatieve ontwikkelingen ondergaan. Denk aan de verbetering van de verpakking, waardoor het gebruiksgemak bij de commode aanzienlijk verbeterd is. P&G zet zich in voor wetenschappelijke innovaties die betere en handigere verpakkingen opleveren.

Het eerste doel van de verpakking voor babydoekjes, is om de doekjes veilig bij de consument aan te leveren. Daarnaast moet de frisheid en de stabiliteit van het product gedurende het hele gebruik worden beschermd. Aangezien de lotion in babydoekjes tot 97% uit water bestaat zijn de verpakkingen zo waterdicht mogelijk gemaakt, waardoor ieder doekje zelfs na 30 maanden in de voorraadkast nog nat genoeg is, ook in droge en warmere streken. Daarnaast zijn er speciale polymeer films ontworpen die buigzaam en bedrukbaar zijn en nog altijd geen vocht doorlaten.

Het gebruiksgemak is een ander belangrijk element van de verpakking van de doekjes. Verpakkingsmechanismen, zoals de makkelijke opening, helpen bij het juiste gebruik van de doekjes, waardoor je tijd kunt besparen en minder afval creëert.

Ons continue onderzoek blijft de veiligheid en de effectiviteit van de Pampers babydoekjes van P&G ondersteunen, en bevestigt de inzet van het bedrijf om producten te leveren aan gelukkige, gezonde baby’s, vandaag, maar ook in de toekomst voor de komende generaties.

Misschien vind je dit ook interessant: