Waarom Pampers Sensitive babydoekjes werken

Waarom Pampers Sensitive babydoekjes werken

Na meer dan 50 jaar babyproducten te hebben gemaakt, begrijpt Pampers dat de behoeften van een baby bij een luierverschoning over het algemeen beginnen en eindigen bij de voorkeur van de moeder.

Daarom voert Pampers voortdurend onderzoek uit om op de hoogte te blijven van de gewoontes van moeders en hun unieke routines bij het verschonen van luiers. Uit ons onderzoek blijkt dat een schone babyhuid die niet beschadigd raakt, de prioriteit van de moeders is waar het gaat om luierverschoning.

Er zijn vier hoofdfactoren die invloed hebben op hoe goed babydoekjes reinigen. In combinatie zorgen deze ervoor dat babydoekjes zowel effectief schoonmaken als zacht zijn voor de babyhuid.

Een dikker, ambitieuzer doekje
Pampers New Sensitive babydoekjes hebben het voorzichtig reinigen van de huid aanzienlijk verbeterd, vergeleken met de eerdere producten, zonder afbreuk te doen aan de zachtheid voor de baby. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft Pampers een mengsel van microfijne en dikke trilobale vezels toegevoegd in combinatie met ronde vezels, om de huid te reinigen en op zachte wijze ontlastings- en urineresten van de huid te verwijderen.

Het resultaat is een nieuw doekje dat deze brede en kleine vezels bevat met kleine geultjes waardoor het doekje meer grip krijgt, zodat de smeerboel met minder veegbewegingen wordt aangepakt.

Met zoveel luierverschoningen per dag moeten ook de handen de van ouders beschermd worden. Moeders vertrouwen op doekjes die de juiste combinatie van dikte en flexibiliteit bieden.

Een flexibel sterk doekje helpt om de vouwen en plooien van de babyhuid schoon te maken en is makkelijk te hanteren. Met een dikker doekje zijn de handen van ouders beter beschermd tijdens de luierverschoning. Pampers New Sensitive doekjes zijn dikker, hierdoor is het doekje duurzamer, en beschermt de handen.

De juiste textuur
Het verbeterde vezelontwerp vergroot de oppervlakte van het substraat met meer dan 40% per gram substraat (in vergelijking met de huidige Pampers Sensitive doekjes). Hierdoor kunnen ouders op met minder veegbewegingen een zachtere manier schoonmaken op de gevoelige huid van de baby.

Betere absorptie
Al deze verbeteringen aan de Pampers New Sensitive babydoekjes zijn gemaakt om een betere en zachtere verschoning te garanderen. Ouders kunnen er nu nog meer op vertrouwen dat de Pampers New Sensitive babydoekjes met minder veegbewegingen schoonmaken, maar toch zacht zijn voor de gevoelige babyhuid. Het geavanceerde ontwerp haalt bij elke veegbeweging op zachte wijze meer vuil weg.

Een verbeterd tweedelig verschoningsproces
Als ouders de nieuwste Pampers New Sensitive babydoekjes met Soft Grip Texture™ gebruiken, benutten ze een tweedelig proces: macro- en microreiniging. Bij de eerste veeg komt de macroreiniging in actie op de oppervlakte van de babyhuid. Hier werkt het substraat als honderden zachte miniborsteltjes die de viezigheid van de huid verwijderen. In elk doekje is zorgvuldig een zachte lotion op waterbasis verwerkt, die vrij komt door de druk die wordt uitgeoefend wanneer het doekje op de babyhuid wordt gebruikt. De unieke eigenschappen van de lotion lossen nog meer viezigheid op de huid op. Bij elke stap wordt de viezigheid door het doekje geabsorbeerd.

Zachtheid
Ook al is de reinigingskracht verbeterd, de zachtheid en de flexibiliteit van de doekjes zijn nog steeds hetzelfde. Een maat van de zachtheid voor de huid is de wrijvingscoëfficiënt, dit meet de ruwheid aan de oppervlakte.

Pampers New Sensitive babydoekjes hebben dezelfde lage wrijvingscoëfficiënt als de huidige doekjes. Vergeleken met andere concurrerende babydoekjes op de markt hebben de Pampers New Sensitive babydoekjes een lagere wrijvingscoëfficiënt.

Misschien vind je dit ook interessant: