mom-to-mom-unexpected-items-to-pack-for-the-hospital

Van moeder tot moeder: onverwachte dingen die je mee wil naar het ziekenhuis.

Amanda Palmer

Het inpakken voor het ziekenhuis is een van de meest blije onderdelen van de zwangerschap, want het betekent dat de laatste dagen voor de bevalling begonnen zijn!

Je ziekenhuistas bevat waarschijnlijk de standaard verzorgingsproducten voor moeder en natuurlijk een camera. Warme sokken, een kussen van thuis, oplader voor de mobiele telefoon en wat droogshampoo maken het inpaklijstje af. Het einddoel: alles inpakken wat voor jou comfortabel is.

Lees verder om te zien wat moeders in de VS meenamen.

Jennifer, 38 jaar, Lompoc, Californië
"Ik nam een lange, goedkope strandjurk mee. Het was een stuk prettiger dan die ziekenhuisschorten, open aan de voorkant en gemakkelijk voor de borstvoeding."

Tijdens de bevalling kun je niet kiezen wat je aan trekt, maar zodra je op je kamer komt, kun je je joggingsbroek aan. De verpleegkundigen willen jou en je baby tijdens je verblijf in het ziekenhuis onderzoeken, dus losse kleding is een must.

De kamer is de plek waar je het grootste deel van je ziekenhuisverblijf zult zijn. Many insurance companies do not cover the cost of the TV, so consider packing your tablet or reader along with headphones. Je lieve nieuwe baby zal bij jou op de kamer liggen en jullie zullen allebei tot rust komen.

Jenifer, 31 jaar, Visalia, Californië
"Bij de geboorte van onze zoon bleek het ziekenhuis heel rumoerig, dus brachten we bij de geboorte van onze dochter een witte ruis machine mee, daar waren we achteraf heel blij mee! Er waren namelijk verschillende andere moeders die heel luidruchtig aan het bevallen waren die nacht."

Erica, 32 jaar, Centreville, Virginia
"Ik had wat dollars aan klein geld ingepakt zodat mijn man en ik eten en drinken konden halen voordat de familie eten kwam brengen. Het ziekenhuiseten was prima, maar ik moest gewoon frisdrank hebben!"

Is er een föhn in het ziekenhuis? Je kunt een rondleiding vragen en op die manier beter te weten komen wat je nog meer in je tas moet stoppen. Luiers en rompertjes kunnen beschikbaar zijn in het ziekenhuis, maar je wilt misschien een muts of een leuk pakje meenemen voor op de foto's.

Houd ook wat ruimte voor spullen over om mee naar huis te nemen. Je zult met veel meer naar huis gaan dan dat je gekomen bent!

Misschien vind je dit ook interessant: