8-funny-pregnancypregnancy-announcement-ideas

Acht creatieve ideeën voor je zwangerschapaankondiging.

Deidre Uria

Het is een enorme stap om aan je familie en vrienden te vertellen dat je zwanger bent. Je wilt al die gevoelens van geluk en blijheid overbrengen aan je dierbaren. De eerste aankondiging is een memorabel moment die al die gevoelens moet omvatten en misschien nog wel meer.

Een eenvoudig telefoontje of handgeschreven notitie is zo ouderwets. Wees creatief in je aankondiging . Hieronder acht creatieve ideeën die je kunt gebruiken bij het delen van dit heugelijke feit.

1. Babygewicht


Verkleed jezelf en je partner in strakke T-shirts en maak een foto die de nadruk legt op je beginnende buik en de overdreven uitgezette buik van je partner. Upload de foto op je computer en zet een pijltje met "Eten" boven het hoofd van je partner en een pijltje met "Baby" boven je eigen hoofd. Stuur hem naar al je vrienden en familie.

2. Eindelijk zwanger!


Vraag je partner een foto te maken terwijl je poseert bij een verkeersbord met daarop "hobbel op de weg". Maak hier je profielfoto van op social media, je wallpaper en als achtergrond op je smartphone.

3. Zoete aankondiging


Laat koekjes maken in de vorm van rompertjes en vraag de bakker op ieder koekje "Baby [achternaam], verwacht [datum] " te zetten. Stuur naar familie en vrienden.

4. Wie de schoen past


Neem een merkstift en drie paar schoenen: de favoriete schoenen van je partner, jouw ballerina's en een ieniemienie-paar babygympies. Schrijf het geboortejaar van je partner op zijn zolen, die van jou op jouw zolen en het verwachte geboortejaar van je baby op die van de babyschoentjes.

Laat iemand een foto maken terwijl jij en je partner met je zolen naar voren zitten en met elk een babyschoentje in de hand. Deel deze foto via social media.

5. Met wat hulp van de grote broer of zus


Kleed je oudere kind in een T-shirt met daarop "grote broer" of "grote zus" en maak een foto. Print hem uit, lijst de foto in en bewaar hem als geschenk voor je dierbaren.

6. 1 + 1 = 3


Je partner en jezelf kunnen voor een muur of een bord staan en met krijt schrijf je zowel boven jezelf als boven je partner het cijfer 1 en daartussen een + teken. En rechts daarvan schrijf je een = teken en het cijfer 3 met "verwacht op[datum]."

7. “Sparen voor een kindje”


Zet een spaarpotje in de tuin, temidden van roze en blauwe ballonnen of op een leuke plek in huis en maak daar een foto van. Plaats deze foto in een vooraf ontworpen zwangerschapsaankondiging en zend het digitaal naar vrienden en familie.

8. Ochtendmisselijkheid in de aantocht!


Poseer voor een niet zo glamoureuze, maar grappige foto met je hoofd gedeeltelijk in het toilet en een positieve zwangerschapstest op de wastafel. Laat je partner focussen op de zwangerschapstest zodat je lichaam wat wazig op de achtergrond staat. E-mail de foto naar familie en vrienden die zulke humor wel kunnen waarderen.

De aankondiging van je zwangerschap op een gedenkwaardige manier zal in goede aarde vallen bij je familie en vrienden, dus doe het op een leuke manier.

Misschien vind je dit ook interessant: