gender-reveal-ideas-baby-girl

Ideeën om het geslacht aan te kondigen: jongetje of meisje?

Deidre Uria

De tijd is gekomen om de geijkte vraag te beantwoorden: wordt het een jongen of meisje? Als je besloten hebt het geslacht met je familie en vrienden te delen zijn dit negen manieren dit wereldkundig te maken.

1. Spannende onthulling


Ben je als aanstaande ouder van plan om het geslacht van je baby feestelijk aan te kondigen? Dan volgen hier een paar ideeën om dit op een creatieve manier te doen.

• Kies een blauw en een roze rompertje bij de babywinkel. Geef de verzegelde envelop aan de verkoopster en laat haar stiekem het rompertje voor het juiste geslacht inpakken. Wacht met het openmaken van het cadeautje tot je familie en vrienden erbij zijn op je feestje.

• Combineer je geslachtsaankondiging met je babyshower. Geef de verzegelde envelop van de echo aan de gastvrouw en laat haar stiekem het thema en de feestartikelen organiseren. Zorg ervoor dat zij op de dag van het feestje een camera heeft om de reactie van jou en je partner vast te leggen als jullie door de deur lopen en het blije nieuws zien.

• Koop bellenblaaspotjes - één in een roze en één in een blauwe verpakking - en vraag een vriend of familielid om voedingskleurstof (rood in dit geval) toe te voegen. Tijdens de aankondiging moeten jij en je partner witte T-shirts dragen en bellen naar elkaar blazen. Zodra jullie shirts droog zijn, stop je ze in een doos met andere feestherinneringen die je in de babykamer kunt ophangen.

• Vraag de gastvrouw een ondoorzichtige ballon te kopen bij een feestwinkel en vraag de verkoper de ballon te vullen met roze confetti. Tijdens je feestje kun je een van je dierbaren vragen een foto te maken terwijl jij en je partner de ballon doorprikken.

• Vraag de gastvrouw een geslachtsneutrale piñata gevuld met blauw of roze snoepjes en speeltjes te bestellen. Laat tijdens je feestje al je familieleden en vrienden de piñata een mep geven, voordat jij en je partner de laatste knal uitdelen. Zodra alles eruit stroomt, neem je een handvol snoep en gooi je het omhoog voor een perfect fotomoment.

Per post


Als je familie en vrienden niet in de buurt wonen of wanneer je geen zin hebt in toeters en bellen, kun je de mededeling ook gewoon vastleggen en het delen via de post, e-mail of via je favoriete social media.

• Spreek van tevoren met je partner af dat hij na de echo stiekem vraagt naar het geslacht van jullie baby. Vraag hem een sieraad te kopen (robijnrode oorbellen misschien?) in een kleur die correspondeert met het geslacht van je baby. Stel voor dat je partner je mee uit neemt voor een romantisch avondje en een foto van je maakt met je nieuwe sieraad. Plaats het op je social media en wacht op de reacties!

• Laat je partner een foto maken terwijl je roze glitter van je handen blaast. Maak de foto zwart-wit, behalve de glitter. Stuur een kopietje naar je familie en vrienden.

• Als je het geslacht van je baby in de herfst wilt aankondigen, kun je familie en vrienden uitnodigen om pompoenen uit te snijden. Snijd stiekem "Het is een meisje" in jouw pompoen, zodat niemand het ziet. Als iedereen klaar is met snijden, stop je een kaarsje in elke pompoen en zet de pompoenen naast de deur. Vraag iedereen hun ogen dicht te doen en leg dan hun reacties vast vanuit de deuropening wanneer ze hun ogen mogen openen. Poseer voor een foto met je pompoen en mail dit, samen met een foto van de geweldige reacties, naar geliefden die niet bij het pompoenfeestje konden zijn.

Als je het überhaupt wilt vertellen, is er geen goede of foute manier om het geslacht van je baby aan te kondigen. Dus waarom zou je niet wat plezier beleven aan het hele proces?

Misschien vind je dit ook interessant: