Beoordelingen

Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

 • ZACHTE REINIGING

  4.6

 • EFFICIËNTE REINIGING

  4.6

 • ZACHTHEID

  4.3

 • STERK

  4.5

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Ayse - september 07, 2023

Aqua doekjes zijn zo fijn om niet alleen de bullen maar ook snoet en handjes mee schoon te maken. Ook is de verpakking heel fijn om mee te nemen en niet te dik/zwaar in de tas. En vooral zo'n sluit klepje is zo fijn, want de koekjes blijven langer droog en gaan langer mee!

Gratis product ontvangen

Door Daphne - september 06, 2023

Ik vind het echt lekker doekjes. Ook heeft deze een sluiting, waardoor de doekjes niet uitdrogen. Handig voor mee in de luiertas, maar ook in de zwemtas. Ze gaan overal mee naartoe. En ze ruiken lekker, dus gebruiken ze ook zelf om de handen schoon te maken

Gratis product ontvangen

Door Wiep - september 06, 2023

Beste Billendoekjes, die goed vochtig blijven en niet de huid irriteert.

Gratis product ontvangen

Door Kelly - mei 15, 2023

Deze doekjes zijn echt top! Ongeveer de enige die nat blijven, ook het bovenste velletje. Geen onnodige parfums of dergelijke, fijn voor de uitslag gevoelige huid. Enige nadeel is dat sommige doekjes erg in elkaar gevouwen zitten, waardoor je er soms 3/4 tegelijk uit trekt.

Door Sebnem - mei 15, 2023

Ik heb alle billendoekjes geprobeerd van elke merk, maar deze vind ik echt de beste doekjes. Het is vochtig en je hebt bij een poepluier niet zoveel doekjes nodig en bij andere merken wel. Mijn dochtertje heeft ook een gevoelige huid en heeft van deze nooit last van gehad. We gebruiken het nu al een jaar ongeveer en ik ga het ook blijven gebruiken. Ik ben erg blij met het product het bevat geen parfum geen alcohol kort gezegt er zitten geen onnodige dingen in. Sluiting van de verpakking is ook erg goed. Top product 🥰!

Beheer Cookies