Beoordelingen

Pampers® Harmonie

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.8

 • ABSORBEREND

  4.7

 • HOUDT JE BABY DROOG

  4.7

 • PRIJS/KWALITEIT

  4.1

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.8

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Lieke - maart 06, 2023

Pampers Harmonie zou de nieuwe naam van Pampers Pure zijn, dus dezelfde vertrouwde kwaliteit. Tijd om dit te testen voor Pampers via Roamler! En inderdaad. Waar mijn zoontje altijd gevoelig is voor uitslag, kreeg hij dit ook nu niet. Fijn die plantaardige materialen. En het lekt niet door, ook na een lange nacht gegarandeerde droogheid! Aanrader!

Gratis product ontvangen

Door Sara - juni 25, 2022

De luiers hebben een iets bredere pasvorm dan de premium protection, fijn bij iets spekkigere beentjes. Verder hele mooie luiers, leuke printjes en nooit last van luieruitslag gehad. Inmiddels wil m’n zoontje van bijna 2 zelf geen andere luiers of luierbroekjes meer aan. Heel weinig lekkages gehad, alleen soms aan de zijkant toen hij nog heel klein was en nu s’nachts soms een beetje nat op de buik. Ze zijn wel iets duurder, dus ik koop ze alleen als er een aanbieding is

Door Neda - juni 07, 2022

My baby girl used to get angry red butt skin with any diaper, until I tried pampers Harmonie and Voila! No diaper rash since then, I don't dare to test other products now :)) if it works then it works ;)

Door Marieke - juni 02, 2022

De Harmonie luier is erg zacht en geeft geen irritatie aan het huidje van onze baby. Ons dochtertje is nu 4 maanden en we gebruiken de Harmonie luier sinds haar geboorte. In al die tijd nog geen één keer doorgelekt. Hele fijne luiers! Ik vind ze wel wat aan de prijs.

Door Irene - juni 01, 2022

Tot nu toe echt de beste luiers die ik heb kunnen vinden. Ze absorberen super en kan met deze luiers de nacht goed doorstaan. Ze blijft zelf droog en ze sluiten goed aan. Ben echt heel erg tevreden!!

Beheer Cookies