Beoordelingen

Pampers® Harmonie

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.8

 • ABSORBEREND

  4.7

 • HOUDT JE BABY DROOG

  4.7

 • PRIJS/KWALITEIT

  4.1

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.8

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Richelle - november 28, 2023

Een tijdje geleden hebben we gekozen voor een goedkoper merk luiers met het idee dat er niet veel verschil zou zijn. Maar jawel, pampers Harmonie blijven toch de beste. Ons kindje had buikgriep met als gevolg bij gebruik van de andere luiers, iedere keer een lek en vuile kleren. Toch maar weer de pampers harmonie gehaald en geen lek meer en zachte billen voor ons kindje. Het blijven de beste luiers. Ik wist niet dat er zoveel verschil was tussen de merken.

Gratis product ontvangen

Door Aafke - september 13, 2023

Tijdelijk eens een ander goedkoper merk geprobeerd, maar nee! We zijn weer terug bij pampers harmonie. Zeer fijne luier die niet door lekt en niet plastic aanvoelt. Daardoor ook niet plakkerig met warm weer en geen uitslag! Wij blijven hierbij!

Gratis product ontvangen

Door Linda - september 11, 2023

Mijn kindjes reageerden het best op de harmonie luiers. Erg fijne pasvorm, huid van de billetjes blijft mooi en lekt nauwelijks door. Wij zijn fan.

Gratis product ontvangen

Door Demet - september 07, 2023

Ik heb een paar keer andere pampers geprobeerd wat goedkoper maar blijf toch weer terug vallen bij deze en ik hou het voor nu ook hier bij want vind ze geweldig kwa droog houden en comfortabel

Gratis product ontvangen

Door Mariana - september 07, 2023

We love the Pampers Harmonie diapers. Our baby seems to be very comfortable with them and most of the times they have very good containment. We have had a few leaks but overall we are very happy!!

Gratis product ontvangen
Beheer Cookies