Beoordelingen

Pampers® Harmonie Pants

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.9

 • VOLDOENDE ABSORPTIE

  4.8

 • ZACHTHEID

  4.8

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.8

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Irene - september 08, 2023

Toen mijn meisje geboren werd heel veel merken en ook soorten pampers gebruikt en wij zweren bij harmonie!!! Zowel de luiers als nu ze met 1,5jr zindelijk aan 't worden is de broekjes. Ze zitten super om haar lijfje, lekken nooit door en ze heeft met deze luiers ook geen last van uitslag of rode brillen gehad dus ik raad echt iedereen ook in mijn omgeving deze pampers aan.

Gratis product ontvangen

Door Anneke - september 07, 2023

Mijn dochter heeft een gevoelige huid maar bij deze fijne broekjes geen last van. Ze lekker niet door, ook niet in de nacht. En ik vind het prettig dat ze zo min mogelijk onnatuurlijke materialen bevatten.

Gratis product ontvangen

Door Denise - september 06, 2023

Hele fijne zachte luiers meteen vanaf de geboorte gebruikt eerst de luiers toen de pants

Gratis product ontvangen

Door Judith - mei 16, 2023

Ik had eerst de baby dry en daar kreeg mijn 2 jarige peuter rodere billetjes van. Ik was super blij toen deze van harmonie in de pants vorm kwam, toen heb ik deze direct bestelt. Ik ben enorm tevreden, goed van kwaliteit, houdt ze goed mee vol en haar billen zijn nu bijna niet rood meer.

Door Marika - mei 15, 2023

Zeer tevreden. Ben overgestapt van normale luiers naar pants omdat de baby op een gegeven moment niet meer stil wilde liggen. Hij wordt nu staand vervangen. Voor plasluiers ideaal, bij een 💩 luier iets minder omdat er soms iets uitrolt bij het vervangen😅 verder geen problemen. Geen uitslag, allergieen. Lekkages ook niet.

Beheer Cookies