Beoordelingen

PAMPERS® NINJAMAS PYJAMA PANTS

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.8

 • HOUDT JE BABY DROOG

  4.7

 • VOLDOENDE ABSORPTIE

  4.8

 • PRIJS/KWALITEIT

  4.2

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door amrish - november 30, 2022

De Ninjamas pyjama pants heb ik nu een tijdje in gebruik. Ik heb dit product mogen testen via Roamler voor Pampers tot ieders tevredenheid. Een stoere pants, niet met tekeningetjes, maar met sterren, dus ook duidelijk voor hem dat het voor de nacht is. De pasvorm is prima, er is goed duidelijk wat voor en achter is en ik merk geen uitslag of rode geïrriteerde plekken. Daarnaast doet het ook wat het doen moet, het bed droog houden. De pants zijn makkelijk uit te trekken, gewoon de zijnaad open scheuren.

Door Peter - november 27, 2022

Onze zoon is nog niet bezig met zindelijk zijn in de nacht, dus een goede luier is wel belangrijk. Omdat hij best veel plast en geregeld daardoor doorlekt, hebben wij meerdere luiers al geprobeerd, en gingen wij ook de ninjamas via Roamler voor pampers testen. Over het algemeen zijn ze goed, maar toch lekken ze nog wel eens door. Dat risico blijft natuurlijk altijd met een volle luier. Maar we hebben nu wel minder vaak dat hij doorlekt, dus dit is wel een van de betere luiers. Hij ziet er ook wel ‘stoer’ uit, dat ziet niemand maar is toch leuk. Goede pasvorm ook. Klein verbeterpunt; ik kan niet zien wat de voor en achterkant is.

Gratis product ontvangen

Door Saskia - november 26, 2022

Voor roamler via pampers deze ninja luiers mogen testen. Ze hebben een leuk design. Mijn zoon is overdag zindelijk maar in de nacht nog niet helemaal, voor 1 plas in de nacht zijn deze luiers ideaal. Heb je een kindje dat meerdere plasjes doet, dan weet ik niet of die helemaal droog blijft, maar mijn zoon bij 1 plas wel. Zitten goed en zien er leuk uit.

Gratis product ontvangen

Door Steven - november 26, 2022

Pampers zijn voor baby's. Daarom wil mijn 4jarige niks horen van pampers aandoen snachts. Dit pyjama broekje daarentegen wil ze wel aandoen. Misschien omdat het een leuk roos exemplaar is dat ze zelf kan aan- en uit trekken? We hebben dit nu al een week kunnen testen dankzij Roamler voor Pampers en het experiment is geslaagd. De pyjama broekjes worden spontaan aangetrokken savonds en het bed blijft droog. Zacht materiaal, goede pasvorm , zelfs goed op de groei voor onze 4jarige spriet en bovenal: goed absorberend zonder de gekende luier irritaties .

Gratis product ontvangen

Door Sigrid - november 26, 2022

In het 3e kleuterklas nog pamper moeten dragen is niet zo cool. Gelukkig zijn de pyjama broekjes dat voor mijn *bijna* zesjarige wel. Tof blauw broekje met bliksemschichten en sterren. Mooie pasvorm en tijdens het testen voor Pampers via Roamler afgelopen nachten, hebben we nooit lekken gehad of klachten over schurende of jeukende broekjes. Kwaliteit van Pampers stelt toch nooit teleur eh :-)

Gratis product ontvangen
Beheer Cookies