Beoordelingen

Pampers® Premium Protection™ Pants

  • COMFORTABELE PASVORM

    4.8

  • VOLDOENDE ABSORPTIE

    4.8

  • ADEMEND

    4.7

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Sabrina - september 07, 2023

Wij hebben heel goede ervaringen met pampers. Deze hebben tot nu toe nooit gelekt. Zelfs in de tijd van spatluiers hadden we heel weinig problemen. Geen idee of dat door pampers kwam, maar het was echt niet zo erg als je van anderen hoort. Soms hebben we wel een andere merk gebruikt maar nooit een goede ervaring gehad. Zelfs bij ons opvang werken ze met pampers!

Gratis product ontvangen

Door Lajan - september 06, 2023

De beste luiers en luierbroekjes. Goede kwaliteit en duurzaam. En heel comfortabel voor baby

Gratis product ontvangen

Door Patricia - september 06, 2023

Verschillende merken geprobeerd maar de Pampers en dan vooral de premium collectie werkt voor mijn baby het beste. Mijn baby is erg beweeglijk en daarom ook al bij maat 3 overgegaan op de broekjes, ik vind dit ideaal! Ik ben ook gek op het stop en protect systeem in de broekjes, dat scheelt een heleboel rompers met tropische verassingen erin.

Gratis product ontvangen

Door Tanja - mei 15, 2023

De Pampers premium protection luierbroekjes doen wat ze beloven. Onze zoon is erg beweeglijk, maar heeft met deze luiers nooit het probleem dat er iets ontsnapt dankzij de dubbele bescherm randjes. De broekjes zijn makkelijk aan te trekken en prettig qua gebruik.

Door Bente - mei 15, 2023

Wij zijn erg tevreden over deze luier broekjes. Vanaf het moment dat onze zoon erg bewegelijk werd begonnen we met de broekjes. Dit was ideaal omdat ze zo aan en uit zijn te trekken. Toen onze zoon eenmaal ging lopen werd het nog makkelijker km te verschonen door dat hij er zelf in kon stappen bij de nieuwe luier aan doen. Nu hij geïnteresseerd raakt in een potje blijft de luier ideaal door het makkelijk omhooggevallen trekken van de luier. De luier blijft mooi op zijn plek. Geeft in de nacht optimale bescherming en lekt nooit door!

Beheer Cookies