Pampers Harmonie Hybrid: Deels Herbruikbaar, Deels Wegwerpbaar

Bij Pampers proberen we baby’s wereld beter te maken. En dat gaat verder dan alleen hun billetjes schoon en droog houden. Daarom bieden we een assortiment luiers aan die niet alleen de vertrouwde droogheid van Pampers bieden, maar ook nog eens herbruikbaar zijn.

Onze laatste innovatie: een revolutionair luiersysteem dat deels herbruikbaar, deels wegwerpbaar is. Het systeem bestaat uit een wasbare luier en een zachte, wegwerpbare toplaag gemaakt met plantaardige materialen. Samen bieden ze een bescherming rondom tegen lekken, met een perfect evenwicht tussen functionaliteit en duurzaamheid.

Verhaal in twee delen

‘Met twee sta je sterker dan alleen’, en dat geldt zeker voor onze Pampers Harmonie Hybrid luiers. Ze bestaan uit twee delen: een herbruikbare luier en een wegwerpbare toplaag. Beide onderdelen zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Je kan er dus zeker van zijn dat de veilig zijn voor je baby.

De herbruikbare, waterdichte luier heeft super zachte dubbele beschermrandjes die aansluiten rond de beentjes en een bescherming rondom bieden tegen lekken. De sluitingen zijn volledig verstelbaar. Zelfs met een snelgroeiende baby blijven onze luiers dus netjes passen. Ze kregen zes leuke motieven mee, waaronder Konijntjes, Knuffelberen en Safari. Zo blijft je baby stijlvol droog.

De zachte toplaag met plantaardige materialen trekt het vocht en vuil weg. Ze isluchtdoorlatend en voelt zacht aan op de huid. Daarna wordt het opgenomen door de zachte, superabsorberende kern voor vertrouwde Pampers droogheid.

Zowel de wasbare luier als de toplagen bevatten 0% parfum, lotion, chloorbleekmiddelen of inkt die in contact komt met de huid. Bovendien worden onze producten dermatologisch getest en goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance.

Onze verpakking is ook nog eens FSC-gecertificeerd, wordt gemaakt van gerecycled karton en is recyclebaar waar de nodige infrastructuur voorhanden is. Het zijn details die tellen!

Luierzorg is de nieuwe babyzorg

Onze nieuwe Pampers Harmonie Hybrid-luiers zorgen voor jouw baby, maar ze hebben zelf ook zorg nodig.

Voor het wassen van onze herbruikbare luiers zijn er geen vaste richtlijnen. Was ze wanneer ze vuil zijn, net zoals je dat met gewone kleding doet. Elke baby is anders, en jouw aanpak hangt af van wat je kleintje nodig heeft, en van jouw eigen wasgewoontes.

Onze luiers maak je schoon met hetzelfde product als je andere was, maar we raden af om wasverzachter of bleekmiddel te gebruiken op basis van chloor. Die stoffen kunnen ophopen in de stof en in contact komen met de delicate babyhuid.

Voor het welzijn van de planeet raden we ten slotte aan om je luiers te drogen aan de wasdraad. Droog je ze toch in de machine, stel die dan in op een lage temperatuur (maximaal 40°C)om de stof te beschermen en zo lang mogelijk te laten meegaan.

We zijn superblij om jou de nieuwe herbruikbare luiers, een innovatie van Pampers, te kunnen aanbieden. Samen maken we de wereld van baby’s beter.

Beheer Cookies