Beoordelingen

Pampers® Harmonie Hybrid

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.2

 • ABSORBEREND

  4.3

 • HOUDT JE BABY DROOG

  4.2

 • PRIJS/KWALITEIT

  3.8

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.4

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Jana - december 01, 2022

Mijn baby'tje is super blij met deze luiers. Ze zijn ook nog eens ecologisch. Wat super.

Door Sonu - juni 01, 2022

I was excited to purchase this Harmony Hybrid after seeing its features. As a new parent , a lot of diapers were used from lot of different brands as it shpuld be economical also. But this Pampers® Harmony Hybrid is really good as these are partially washable diapers. the extra absorbent in layers are highly recommended. I have advised my friends also

Gratis product ontvangen

Door Patricia - november 02, 2021

Oke heel eerlijk ik was erg terug houden om deze Harmonie Hybrid aan te schaffen maar in middels ben ik om. Als Gastouder gebruik ik degelijk heel erg veel luieren en ook heel erg veel verschillende merken. Maar deze Pampers® Harmonie Hybrid is echt geweldig. Geen gedoe meer met maten deze deels wasbareluiers zijn geweldig. Voor mijn eigen meisje van 1 een echt buikslaper zijn de extra absorberen in leggers echt een aanrader. Ik ben om en heb het zelfs aan al mijn vraagouders geadviseerd.

Door Andy - september 26, 2021

Tijdens het testen van dit product heb ik ontdekt hoe gemakkelijk deze pampers te gebruiken zijn. Je ververst de luier simpelweg door de toplaag in de luier te vervangen, deze zit bevestigd met een plakstrip. Er zijn verschillende toplagen beschikbaar, je kan voor 'snachts bijvoorbeeld 'extra absorberende' nemen. De luier zelf kan je indien nodig wassen in het wasmachine. De luiers zijn ook perfect verstelbaar en je kan ze dus goed aansluiten aan het buikje en de billetjes met behulp van oa verschillende drukknoopjes. Mijn kind heeft nooit last gehad van natte billetjes.De leuke tekeningen op de luiers zijn natuurlijk ook in aantrek.Kortom, een goed ecologisch product waarbij je niet inboet op de kwaliteit voor je kindje.

Gratis product ontvangen

Door Sigrid - september 24, 2021

De herbruikbare pampers hebben een supertof design, perfecte pasvorm voor mijn dochtertje van 2, ze is razend enthousiast over bvb het motiefje met de konijntjes. Als mama vind ik de pamper héél makkelijk in gebruik. Het wegwerp toplaagje is heel makkelijk met de strips aan te brengen en is bovendien top absorberend. Zelfs voor een nachtpamper ging dit perfect. Ik ben dus heel enthousiast over dit hybride systeem van pampers. Iets minder afval, iets meer ecologisch. De volledig herbruikbare luiers zie ik mezelf nooit te gebruiken, maar dit hybride systeem is perfect op mijn maat gemaakt! :)

Gratis product ontvangen
Beheer Cookies