D-diaper-primer-what-to-look-for-in-a-diaper

Welke luier kies je?

De allereerste keer dat je luiers gaat kopen zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keus! Welke maat moet je hebben en hoe belangrijk is het absorptievermogen? Voor jou is natuurlijk vooral belangrijk: mijn baby moet lekker droog blijven en zich prettig voelen.

Precies! En daar zorgt Pampers voor. Van de kleinste Pampers luier die je kunt kopen tot en met de handige luierbroekjes die je in één handbeweging aantrekt. De juiste maat kiezen is belangrijk; een luier moet goed om de beentjes, billetjes en het buikje van je baby passen. Dat voorkomt doorlekken en zorgt ervoor dat je kind zich makkelijk kan bewegen. Op de verpakkingen lees je precies voor welk gewicht de verschillende maten bestemd zijn.

Hoeveel luiers heb je nodig?

Je hebt gemiddeld vijf luiers per dag nodig. Baby’s groeien snel, sla dus liever niet te snel een enorme voorraad in van dezelfde maat om te voorkomen dat je straks met een stapel luiers zit die te klein zijn!

Wanneer kies je voor + maten?

De maten van Pampers® Premium Protection™en Pampers® Baby Dry™ luiers zijn handig als je baby grotere plasjes doet, of voor de nacht. Deze luiers bieden dezelfde luiermaten, maar met meer vermogen om vocht op te nemen.
Je hebt de keuze uit:

Gele lijn

  • Pampers® Premium Protection™ luiers, verkrijgbaar in 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6, zijn zijdezacht en vormen Pampers beste bescherming voor je baby’s huidje. De unieke absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid ;De zachte rekbare zijkanten helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. De verkleurende urine indicator laat je weten wanneer je de luier zou kunnen verschonen. De Premium Protection maatjes 1 en 2 zijn de eerste keuze van kraamafdelingen*.
  • Pampers® Premium Protection™ Pants, verkrijgbaar in maat 3, 4, 5, en 6, zijn gemakkelijk aan te trekken, dit zijn Pampers zachtste luierbroekjes. Deze luierbroekjes worden door ‘Oei, ik Groei’ aanbevolen vanaf 8 maanden voor een betere ontwikkeling van je kind. Je trekt de broekjes aan in één beweging en trekt ze makkelijk uit door de zijkanten eenvoudig los te scheuren.
D-welke-luier-kies-je-luier-assortiment-geel

Groene lijn

  • Pampers® Baby Dry™, verkrijgbaar in maat 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7 en 8, met de vertrouwde 12 uur droogheid van Pampers. En met 3 revolutionaire, absorberende banen, die helpen om vocht gelijkmatig te verdelen zodat de luier minder zwaar aanvoelt. Bovendien houden ze vocht beter vast, zodat je baby droog blijft.
  • Pampers® Baby Dry™ Pants, verkrijgbaar in maat 3, 4, 5 en 6, gemakkelijk aan te trekken, je kind blijft tot 12 uur droog in deze luierbroekjes. Dankzij de flexibele tailleband passen ze zich aan de bewegingen van je baby aan en bieden hem zo comfort en een optimale pasvorm.
  • Pampers® Splashers, verkrijgbaar in maat 34, 4 5 en 5 6, handige zwembroekjes die niet opzwellen in water.
D-welke-luier-kies-je-luier-assortiment-groen

Alle Pampers luiers zijn dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.;

*Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection™ luiers maten 0 2 in Nederlandse kraamafdelingen, jan 2017 dec 2017

De veiligheid van jouw baby komt op de eerste plaats

Misschien vind je dit ook interessant: