Pampers Harmonie

Pampers® Harmonie

Bescherm je baby's gevoelige huid

Dermatologisch getest

Pampers® Harmonie luiers zijn dermatologisch getest, voelen zacht aan en zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid van je baby te beschermen.

Met katoen verrijkt

Ons hoogwaardig katoen wordt verantwoordelijk geteeld in de VS. Onze leverancier is lid van het Cotton LEADS programma dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot.

Tot 12 uur lang droog

Omdat je baby een goede en huidvriendelijke verzorging verdient. Pampers® Harmonie biedt tot 12 uur droogheid.

Urine-indicator

De handige Pampers urine-indicator verandert van kleur zodat je weet wanneer je je baby zou kunnen verschonen.

100% veilig

STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®

Onafhankelijk instituut dat op de aanwezigheid van honderden schadelijke stoffen test.

Beoordelingen

Pampers® Harmonie

COMFORTABELE PASVORM

4.8

ABSORBEREND

4.8

HOUDT JE BABY DROOG

4.7

PRIJS/KWALITEIT

4.2

BESCHERMT DE BABYHUID

4.8

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Sara - juni 25, 2022

De luiers hebben een iets bredere pasvorm dan de premium protection, fijn bij iets spekkigere beentjes. Verder hele mooie luiers, leuke printjes en nooit last van luieruitslag gehad. Inmiddels wil m’n zoontje van bijna 2 zelf geen andere luiers of luierbroekjes meer aan. Heel weinig lekkages gehad, alleen soms aan de zijkant toen hij nog heel klein was en nu s’nachts soms een beetje nat op de buik. Ze zijn wel iets duurder, dus ik koop ze alleen als er een aanbieding is

Door Neda - juni 07, 2022

My baby girl used to get angry red butt skin with any diaper, until I tried pampers Harmonie and Voila! No diaper rash since then, I don't dare to test other products now :)) if it works then it works ;)

Door Marieke - juni 02, 2022

De Harmonie luier is erg zacht en geeft geen irritatie aan het huidje van onze baby. Ons dochtertje is nu 4 maanden en we gebruiken de Harmonie luier sinds haar geboorte. In al die tijd nog geen één keer doorgelekt. Hele fijne luiers! Ik vind ze wel wat aan de prijs.

*De consumenten hebben een gratis product ontvangen om te proberen en om het te beoordelen

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies