Bijna uitgerekend: zorg voor jezelf

De laatste 8 maanden zijn voorbij gevlogen omdat je bezig was met het voorbereiden op het leven met je baby. Nu is het tijd om jezelf te verwennen. Tips voor bijna-mama's!

GERELATEERDE BABY TOOL
BGC Icon

Baby groeischema

Houd de lengte, het gewicht en de hoofdomtrek van je baby in de gaten voor een gemiddelde groei met onze eenvoudige tool.

What is your child*
Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

*Invoer gegevens van de laatste metingen van je baby **Bron: World Health Organization

1. Neem een manicure/pedicure

Maak een afspraak en laat je handen en voeten verzorgen met een manicure en pedicure waardoor je huid heerlijk zacht wordt en je nagels er prachtig uitzien.

2. Laat het huis schoonmaken

Huur een schoonmaakservice om iedere centimeter van je huis te schrobben, boenen en laten glanzen. Nesteldrang 2.0. Als je thuiskomt uit het ziekenhuis is een band opbouwen met je baby de eerste prioriteit, een schone keukenvloer is dat niet. Vraag ze na  weken nog een keer terug om alles nog een keer te doen.

3. Ga naar de film, in je eentje!

Geniet van een verhaal zonder dat je er daarna over hoeft te discussiëren. Aangezien je lekker in je eentje bent, kun je ook een grote bak popcorn en een stoel met extra beenruimte nemen!

4. Lees je helemaal ontspannen

Koop een mooi boek of een heerlijke stapel roddelblaadjes en lifestyle-tijdschriften.

5. Ga naar de kapper

Dit is hét moment om naar de kapper te gaan. De eerste tijd na de geboorte zul je daar nauwelijks tijd voor hebben. Laat een goede coupe knippen, dan sta je meteen beeldig op die eerste foto's met je baby.

6. Leg de dikke buik vast

Huur een fotograaf in om thuis een serie stralende zwangerschapsfoto's te maken van jou en je buik. Nadat ze afgedrukt zijn kun je ze trots overal neerzetten.

7. Regel nog een laatste avond als stel

Pak flink uit en plan een laatste pre-baby avond uit met je partner, die alle voorgaande avonden teniet doet. Reserveer in jullie favoriete restaurant in de stad of ga een avondje uit naar het theater of een muziekvoorstelling.

In je laatste zwangerschapsweken is het mooi om stil te staan bij de komst van je baby binnenkort. En je verdient die rust en ontspanning, dus geniet ervan.

Beheer Cookies