Zo vertel je dat je zwanger bent!

Het is een belangrijke stap om aan je familie en vrienden te vertellen dat je zwanger bent. Je wilt al die gevoelens van geluk en blijheid overbrengen aan je dierbaren. Leuk op je nieuws op een bijzondere manier te brengen!

1. Babygewicht

Verkleed jezelf en je partner in strakke T-shirts en maak een foto die de nadruk legt op je beginnende buik en de overdreven uitgezette buik van je partner. Upload de foto in een mailtje, aapje of op social media en zet een pijltje met 'Eten' boven het hoofd van je partner en een pijltje met 'Baby' boven je eigen hoofd.

Bereken je bevallingsdatum

2. Eindelijk zwanger!

Vraag je partner een foto te maken terwijl je poseert bij een verkeersbord met daarop 'hobbel op de weg'. Maak hier je profielfoto van op social media, je wallpaper en als achtergrond op je smartphone.

3. Zoete aankondiging

Laat koekjes maken in de vorm van rompertjes en vraag de bakker op ieder koekje 'Baby [achternaam], verwacht [datum]' te zetten. Stuur naar familie en vrienden.

4. Wie de schoen past

Neem een merkstift en drie paar schoenen: de favoriete schoenen van je partner, jouw ballerina's en een ieniemienie-paar babygympies. Schrijf het geboortejaar van je partner op zijn zolen, die van jou op jouw zolen en het verwachte geboortejaar van je baby op die van de babyschoentjes.

Laat iemand een foto maken terwijl jij en je partner met de zolen naar voren zitten en met elk een babyschoentje in de hand. Deel deze foto via social media.

5. Met wat hulp van de grote broer of zus

Kleed je oudere kind in een T-shirt met daarop 'grote broer' of 'grote zus' en maak een foto. Print hem uit, lijst de foto in en geef hem cadeau aan je dierbaren.

6. 1 + 1 = 3

Je partner en jezelf kunnen voor een muur of een bord staan en met krijt schrijf je zowel boven jezelf als boven je partner het cijfer 1 en daartussen een + teken. En rechts daarvan schrijf je een = teken en het cijfer 3 met 'verwacht op[datum]'.

7. Ochtendmisselijkheid in aantocht!

Poseer voor een niet zo glamoureuze, maar grappige foto met je hoofd gedeeltelijk in de toiletpot en een positieve zwangerschapstest op de wastafel. Laat je partner focussen op de zwangerschapstest zodat je lichaam wat wazig op de achtergrond staat. E-mail de foto naar familie en vrienden die zulke humor wel kunnen waarderen.

Beheer Cookies