Pampers® Fresh Clean

Grondige reiniging van top tot teen

Reinigt, hydrateert, verfrist

Zacht doekje met verfrissende lotion

De unieke formule op waterbasis beschermt de natuurlijk pH van de huid beter dan wattenschijfjes en water zodat zelfs de meest gevoelige babyhuid schoon is en beschermd tegen irritatie.

Dermatologisch geteste zachtheid

Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van jouw baby.

Dermatologisch getest

Garantie dat babydoekjes veilig zijn en zorg dragen voor de babyhuid.

Een strikte selectie van onze componenten

In samenwerking met kinderartsen en toxicologen

Ontdek onze Pampers® Fresh Clean babydoekjes

Beoordelingen

Pampers® Fresh Clean

 • ZACHTE REINIGING

  4.9

 • EFFICIËNTE REINIGING

  5.0

 • ZACHTHEID

  4.8

 • STERK

  5.0

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Floor - september 07, 2023

Wij hebben allerlei soorten billendoekjes geprobeerd. De één na de ander waren niet vochtig genoeg, en bij de meeste hadden we constant ruzie om ze per stuk uit de verpakking te krijgen (meteen 5 doekjes in je handen...) Bij deze doekjes zijn we zo gelukkig! Maar 1 doekjes per keer en lekker vochtig waardoor je geen billen hoeft te poetsen, maar je ze gewoon kan afvegen. Wij zijn pampers fan! Nooit meer andere luiers, en nooit meer andere billendoekjes!

Gratis product ontvangen

Door Silvana - september 06, 2023

Dit zijn echt de meest ideale doekjes. Heerlijk zacht, vochtig genoeg en een super goede sluiting. Ik raad dit iedereen aan

Gratis product ontvangen

Door Shima - mei 15, 2023

Het kwaliteit van dit product is prima. Het is een goede keuze.

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies