Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

Bescherm de natuurlijke pH van je baby’s huid​

De enzymen in plas en poep veranderen de pH van de huid, waardoor het risico op irritatie en huiduitslag toeneemt. De reinigende en beschermende componenten in de Harmonie Aqua doekjes herstellen de pH waarde zodat het risico op huidirritatie vermindert.

0% alcohol en parfum​

De doekjes bevatten alleen gezuiverd water om de gevoelige huid van je baby te verzorgen.​

0% plastic, 100% plantaardige vezels​

Gemaakt met 0% plastic, met 100% natuurlijk verkregen vezels geteeld en geoogst uit gecertificeerde duurzame bronnen. Voor extra zachtheid en sterkte.

Dermatologisch getest

Getest en goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.​

0% alcohol, parfum en kleurstoffen 

Speciaal ontwikkeld om zo mild mogelijk te zijn voor de gevoelige huid van je baby.​

Verpakking gemaakt met gerecycled plastic

Onze verpakkingen* zijn gemaakt met 40% post-industrieel gerecycled plastic, dat bestaat uit resten die overblijven na de productie van plastic verpakkingen. ​ *de buitenste plastic verpakking bevat 40% post-industrieel gerecycled plastic.​

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats ​

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats​

Onze luiers en babydoekjes worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.​

Standard 100 gecertificeerd door OEKO-TEX​

Net zoals bij jou, komt jouw baby’s veiligheid bij ons op de eerste plaats​ Daarom worden onze Harmonie Aqua 0% Plastic babydoekjes getest en bevatten ze gegarandeerd geen schadelijke stoffen.

Gecertificeerd door de Skin Health Alliance​

Onze Pampers Harmonie Aqua 0% babydoekjes verzorgen de babyhuid. Ze zijn dermatologisch getest en gecertificeerd door de deskundige dermatologen van de Skin Health Alliance.​

Beoordelingen

Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

 • ZACHTE REINIGING

  4.6

 • EFFICIËNTE REINIGING

  4.7

 • ZACHTHEID

  4.4

 • STERK

  4.6

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Kelly - mei 15, 2023

Deze doekjes zijn echt top! Ongeveer de enige die nat blijven, ook het bovenste velletje. Geen onnodige parfums of dergelijke, fijn voor de uitslag gevoelige huid. Enige nadeel is dat sommige doekjes erg in elkaar gevouwen zitten, waardoor je er soms 3/4 tegelijk uit trekt.

Door Sebnem - mei 15, 2023

Ik heb alle billendoekjes geprobeerd van elke merk, maar deze vind ik echt de beste doekjes. Het is vochtig en je hebt bij een poepluier niet zoveel doekjes nodig en bij andere merken wel. Mijn dochtertje heeft ook een gevoelige huid en heeft van deze nooit last van gehad. We gebruiken het nu al een jaar ongeveer en ik ga het ook blijven gebruiken. Ik ben erg blij met het product het bevat geen parfum geen alcohol kort gezegt er zitten geen onnodige dingen in. Sluiting van de verpakking is ook erg goed. Top product 🥰!

Door Tessa - maart 06, 2023

Deze billendoekjes zijn echt top. Normaal gebruiken we altijd Zwitsal doekjes, maar tijdens het testen (via Roamler) van dit product kwam ik erachter dat ik veel meer fan ben van Pampers billendoekjes. Doordat er geen geur en andere onnodige stoffen in zitten, reageert mijn zoon met gevoelige huid er heel positief op!

Gratis product ontvangen
*De consumenten hebben een gratis product ontvangen om te proberen en om het te beoordelen
Beheer Cookies