Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

Beschermt de natuurlijke pH-waarde van de huid

De milde huidreinigers en huidbeschermers in de unieke formule van Pampers® Harmonie Aqua™ doekjes herstellen de pH-waarde van de huid van je baby naar zijn natuurlijke niveau. Ze helpen beter beschermen tegen huidirritaties dan katoen en water.

Bescherm de gevoelige huid van uw baby

99% water

Bevat alleen sterk gezuiverd water om de gevoelige huid van uw baby te verzorgen.

0% plastic, 100% plantaardige vezels

Gemaakt met 0% plastic, met 100% natuurlijk verkregen vezels geteeld en geoogst uit gecertificeerde duurzame bronnen. Voor extra zachtheid en sterkte.

Hoogwaardig katoen

Onze doekjes zijn gemaakt met hoogwaardig katoen, dat bekend staat om zijn zachte aanraking met de huid.

Dermatologisch getest

Goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance.

0% alcohol, parfum en kleurstoffen 

Speciaal ontwikkeld om zo zacht mogelijk te zijn bij de verzorging van de gevoelige huid van uw baby.

Verpakking gemaakt met gerecycled plastic

Onze verpakking* bevat 40% post-industrieel gerecycled plastic, dat bestaat uit de kwaliteitsvolle restjes die overblijven na de productie van plastic verpakkingen. *De buitenste plastic verpakking bevat 40% post-industrieel gerecycled plastic.

De baby's veiligheid eerst

Net als jou, zetten we de veiligheid van de baby op de eerste plaats

Onze luiers en doekjes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geëvalueerde materialen.

Beoordelingen

Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

 • ZACHTE REINIGING

  4.8

 • EFFICIËNTE REINIGING

  4.9

 • ZACHTHEID

  4.5

 • STERK

  4.9

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Maartje - april 02, 2022

Ik ben enorm tevreden over Pampers Aqua Wipes. De doekjes zijn compact verpakt en het product heeft een handige sluiting waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Tijdens het testen van de doekjes merkte ik vrij snel dat elk doekje even vochtig is. Dit ken ik niet van andere merken billendoekjes. Doordat de doekjes geen alcohol of parfum bevatten kun je ze ook gebruiken om voor het slapen gaan nog even de snoet mee te poetsen!

Gratis product ontvangen

Door Nick - april 02, 2022

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Mijn dochtertje heeft een erg gevoelige huid en we hebben alle meerdere merken geprobeerd. Op deze doekjes van Pampers reageert haar huid gelukkig goed. Haar huid is nu rustig en zonder uitslag. De doekjes zijn bovendien prettig in gebruik. Ze zijn vochtig genoeg en makkelijk uit het zakje te halen.

Gratis product ontvangen

Door Sandra - april 02, 2022

Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. En ik kwam er tijdens het testen van deze doekjes achter dat ze goed schoonmaken, het huidje van mijn baby wordt goed schoon en ze zijn goed vochtig. Soms bleven de billen van mijn baby wel erg nat. Het plastic klepje voor afsluiten vind ik ook echt handig, hierdoor drogen ze niet uit en is het ook makkelijk mee te nemen in de luiertas. Het huidje van mijn baby werd ook niet rood ofzo, en ze maken heel goed schoon. Ik zal de doekjes zeker aanraden!

Gratis product ontvangen
*De consumenten hebben een gratis product ontvangen om te proberen en om het te beoordelen
Beheer Cookies