Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

Bescherm de natuurlijke pH van je baby’s huid​

De enzymen in plas en poep veranderen de pH van de huid, waardoor het risico op irritatie en huiduitslag toeneemt. De reinigende en beschermende componenten in de Harmonie Aqua doekjes herstellen de pH waarde zodat het risico op huidirritatie vermindert.

0% alcohol en parfum​

De doekjes bevatten alleen gezuiverd water om de gevoelige huid van je baby te verzorgen.​

0% plastic, 100% plantaardige vezels​

Gemaakt met 0% plastic, met 100% natuurlijk verkregen vezels geteeld en geoogst uit gecertificeerde duurzame bronnen. Voor extra zachtheid en sterkte.

Dermatologisch goedgekeurd

Goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.​

0% alcohol, parfum en kleurstoffen 

Speciaal ontwikkeld om zo mild mogelijk te zijn voor de gevoelige huid van je baby.​

Verpakking gemaakt met gerecycled plastic

Onze verpakkingen* zijn gemaakt met 40% post-industrieel gerecycled plastic, dat bestaat uit resten die overblijven na de productie van plastic verpakkingen. ​ *de buitenste plastic verpakking bevat 40% post-industrieel gerecycled plastic.​

Pampers® Harmonie Aqua, babydoekjes met 99% water en 0% plastic

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats ​

De baby’s veiligheid komt op de eerste plaats​

Onze luiers en babydoekjes worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.​

Standard 100 gecertificeerd door OEKO-TEX​

Net zoals bij jou, komt jouw baby’s veiligheid bij ons op de eerste plaats​ Daarom worden onze Harmonie Aqua 0% Plastic babydoekjes getest en bevatten ze gegarandeerd geen schadelijke stoffen.

Gecertificeerd door de Skin Health Alliance​

Onze Pampers Harmonie Aqua 0% babydoekjes verzorgen de babyhuid. Ze zijn dermatologisch goedgekeurd en gecertificeerd door de deskundige dermatologen van de Skin Health Alliance.​

Beoordelingen

Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

 • ZACHTE REINIGING

  4.7

 • EFFICIËNTE REINIGING

  4.6

 • ZACHTHEID

  4.5

 • STERK

  4.6

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Joyce - april 14, 2024

Pampers Harmonie Aqua Billendoekjes zijn een zachte en effectieve oplossing voor de gevoelige huid van mijn kleintje. Na het testen via Roamler voor Pampers van deze doekjes, ben ik blij met hun hypoallergene formule, die vrij is van parfum, alcohol en parabenen. Ze reinigen grondig en hydrateren de huid.

Door Anoek - april 14, 2024

De Pampers Harmonie Aqua Billendoekjes hebben mijn verwachtingen overtroffen. Na het uitproberen van verschillende merken, blijven deze doekjes mijn favoriet. Ze ruiken heerlijk en zijn precies vochtig genoeg om goed te kunnen poetsen. Tijdens het testen via Roamler voor Pampers viel de stevige sluiting mij op. Dit zorgt ervoor dat de doekjes fris blijven en gemakkelijk uit de verpakking komen. Dit product is een blijvertje voor mij!

Door Laura - april 12, 2024

Ik gebruik Pampers Wipes al een tijdje en ben erg tevreden. Ik heb nu een keer de water wipes getest via roamler voor pampers en ze hebben precies de juiste hoeveelheid vocht. ik ben een groot fan van de handige opening. Hierdoor kan ik ze goed afsluiten en drogen ze niet uit. Ik gebruik ze overal voor. En voor de kleine maar ook om bijvoorbeeld even snel de tafel schoon temaken.

*De consumenten hebben een gratis product ontvangen om te proberen en om het te beoordelen
Beheer Cookies