Pampers zet kraamverzorgenden in de bloemetjes #BedanktKraamverzorgende

Herinner jij je nog de eerste keer dat je hem of haar voor het eerst zag? Je kraamverzorgende is een reddende engel die na de bevalling een week lang voor je klaarstaat. Daarom wil Pampers hen samen met jou bedanken met de campagne ‘Bedankt, Kraamverzorgende’.

De eerste week na je bevalling is zo mooi, maar ook heel hectisch. Gelukkig is er in Nederland een uniek systeem waarbij net dan een kraamverzorgende je thuis ondersteunt. Hij of zij helpt je met veel zorg, steun en toewijding tijdens de eerste dagen met je baby. Terwijl jij net een bevalling achter de rug hebt, helpt je kraamverzorgende je bij het badderen, voeden, verschonen en nog veel meer. Advies nodig? Geen probleem: je kraamverzorgende staat altijd klaar met raad en daad. Als ouder weet jij dat deze hulp meer dan welkom is.

Bedank jij hen samen met ons?

Een week lang zijn deze reddende engelen er voor alle nieuwe ouders in Nederland. Daarom vindt Pampers dat zij verdienen om in het zonnetje gezet te worden met de campagne ‘Bedankt, Kraamverzorgende’. Zo bedanken wij hen samen met jou voor hun steun bij al die mooie eerste momenten. Wil jij jouw kraamverzorgende ook graag bedanken en in de bloemetjes zetten? Laat het hen weten op sociale media met #BedanktKraamverzorgende.

GERELATEERDE BABY TOOL
BGC Icon

Baby groeischema

Houd de lengte, het gewicht en de hoofdomtrek van je baby in de gaten voor een gemiddelde groei met onze eenvoudige tool.

What is your child*
Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

*Invoer gegevens van de laatste metingen van je baby **Bron: World Health Organization

Beheer Cookies