Pampers® Kids Hygiene on-the-go doekjes

on-the-go voor je kleintje

Waar je ook gaat bieden Kids Hygiene on-the-go doekjes een zachte reiniging van je kleintje's delicate huid wanneer er geen water en zeep beschikbaar is.

Pampers Kids Hygiene on-the-go doekjes bevatten geen alcohol zodat je kleintje's delicate huid geen pijn ondervindt.

Helpen vuil en bacteriën verwijderen

Ze bieden een zachte reiniging dankzij hun unieke formule op waterbasis met 2x meer milde reinigingsmiddelen*. *t.o.v. Pampers Fresh Clean babydoekjes

0% alcohol, kleurstoffen

Pampers Kids Hygiene On-The-Go doekjes zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen; ze bevatten ze geen alcohol of kleurstoffen.

De beste bescherming wanneer er geen water en zeep beschikbaar is

Wanneer je buitenshuis bent zullen water en zeep niet altijd beschikbaar zijn om vuil en bacteriën te verwijderen van je kleintje’s huid.

Ze reinigen je kleintje’s delicate huid en houden het beschermd terwijl je buitenshuis bent.

Goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance

Pampers Kids Hygiene On-The-Go doekjes zijn dermatologisch getest en goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance.

Beoordelingen

Pampers® Kids Hygiene on-the-go doekjes

  • EFFICIËNTE REINIGING

    4.6

  • ZACHTE REINIGING

    4.3

  • STERK

    4.4

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

Door Familie - juni 01, 2022

Fijne doekjes in gebruik en ze ruiken lekker. Wat ook een plus is, is dat de verpakking en andere kleur heeft als de billendoekjes dus we pakken nooit de verkeerde en onze kleine weet verschil ook

Door patricia - november 02, 2021

De doekjes van pampers ruiken lekker en maken het snoetje en het bipsje lekker schoon.

Gratis product ontvangen

Door Willeke - juni 02, 2021

Super om het gezichtje van onze dochter mee schoon te maken na het eten. En stiekem vind ze ze ook wel erg lekker want tijden het gezicht poetsen steekt ze gelijk haar tong uit.

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies