Lees nu wat de Ouders van Nu-moeders vinden van de nieuwe Pampers Baby-Dry™ luier!

Lees nu wat de Ouders van Nu-moeders vinden van de nieuwe Pampers Baby-Dry™ luier!

De nieuwste Pampers Baby-Dry luier heeft 3 absorberende banen die het vocht gelijkmatig verdelen. Zo voelt de luier comfortabeler* en blijft je baby droger. Zodat hij de wereld met alle bewegingsvrijheid ontdekt.**

 

Nu-moeders-1ste-quote-de-luiers-zijn-dunner-160x160

 

Om dit te testen liet Pampers onder 500 lezeressen van Ouders van Nu via hettestpanel.nl 2 weken lang de nieuwe Pampers Baby-Dry™ (maat 4) proberen.

Wat blijkt?

In totaal hebben 424 moeders hun beoordeling via hettestpanel.nl gegeven en daaruit blijkt dat 9 van de 10 moeders (zeer) tevreden is over de nieuwe Pampers Baby-Dry luier met absorberende banen.

“Hij absorbeert heel goed”, zegt Derya (37). “Eindelijk geen vlekken meer op het rompertje door doorlekken.”*

’s Nachts nog drogere billetjes

De nieuwste luier van Pampers heeft drie absorberende banen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen en nog beter vasthouden. Babybilletjes blijven zo tot twaalf uur lang droog.

“Vloeistof wordt goed opgenomen, geen lekkage en dus minder Pampers nodig”, zegt Laura (39).

Dit is ideaal voor ’s nachts. Want een volle en natte luier kan effect hebben op de slaap van een baby***. Omdat baby’s in hun slaap tot twee keer meer bewegen dan een volwassene, is een goed passende luier belangrijk. Baby's slapen ook ongeveer de helft van hun tijd.1

Ruim 9 van de 10 moeders vindt dat Pampers Baby-Dry luiers haar baby droog houden. Maar liefst 89% van de moeders zou de nieuwe Pampers Baby-Dry aanbevelen.

 

Volop bewegingsruimte

9 van de 10 moeders vindt dat de nieuwe Pampers Baby Dry™ luier minder ruimte inneemt tussen de beentjes van de baby.

“Ze zijn wat dunner dan de luiers die ik normaal gebruik”, zegt Femke (32).

Jenny (37): "De luiers zijn superdun, met meer bewegingsvrijheid en een groot gelijkmatig absorptievermogen. Ik ben echt om na de testperiode!".

 

Nu-moeders-2de-quote-9-van-de-10-moeders-zijn-zeer-tevreden_160x160

 

De luier blijft goed zitten en behoudt zijn vorm, waardoor hij niet gaat doorhangen. Hierdoor heeft het kindje meer bewegingsvrijheid. Dat is een groot voordeel omdat kinderen steeds actiever worden en in een fase komen waarin ze ongehinderd de wereld willen ontdekken.

Droge, blije baby’s

Viola (38) vindt de plakkracht van de plakstrips wat tegenvallen. Marloes (34) had de achterkant van de luier liever iets breder gezien. Maar baby’s zijn er blij mee. "Vooral mijn zoontje is erg blij met dit product", vertelt Laura (39). Zonder ‘hangende’ luier is zitten, kruipen en lopen zo veel fijner! Met de nieuwe Pampers Baby-Dry ligt de wereld aan zijn voeten.

Meer informatie over de nieuwe luiers van Pampers.

Nu-moeders-tabel-sanoma-600x300

Onderzoeksverantwoording

Het testpanel van hettestpanel.nl bestaat uit moeders met een mix van jongens- en meisjesbaby’s. Om er zeker van te zijn dat het testpanel representatief is voor Nederlandse moeders. De mama’s gebruikten verschillende merken voor het onderzoek. Hieronder vind je alle details.

 

Details testpanel

Nu-moeders-infografiek-kenmerken-testers-kenmerken-babys-600x204 

 

 

* vergeleken met de luier die de testers normaal gebruiken.

** De 3 absorberende banen van de vernieuwde Pampers Baby-Dry zorgen ervoor dat de luier tot 12 uur droog blijft en jouw baby net zo droog wakker wordt als dat hij naar bed ging. Welke techniek maakt dit mogelijk? De 3 absorberende banen bevatten absorberende Micro Parels™. Die absorberen tot 30 keer hun gewicht om het vocht zo goed mogelijk op te vangen. De absorberende toplaag neemt vloeistof extra snel op en houdt het weg bij het huidje van jouw baby. Zo blijft je kleintje tot wel 12 uur lang droog.

*** Slaap is belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s. Je kleintje slaapt ongeveer de helft van de tijd.1 En een volle en natte luier kan effect hebben op zijn slaap.  Aangezien je kleintje tot twee keer meer beweegt dan een volwassene, is het belangrijk om hem een droog en comfortabel gevoel te geven. Zonder dat hij wakker wordt van een natte luier. Dat kan met een luier die tot 12 uur lang droog blijft. Alleen dan geniet jouw baby van een goede nachtrust. En die draagt bij tot een gezonde ontwikkeling.

Zelfs tijdens de slaap blijft het huidje van een baby gevoelig voor aanrakingen, pijn en temperatuur. Onderzoekers geloven dat veranderende omgevingsfactoren, zoals nattigheid, veranderingen in de slaap van een baby kunnen veroorzaken.3 Onderzoekers zijn het erover eens dat slaap op vele manieren bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van een baby. Uit onderzoek blijkt dat een diepe slaap wordt geassocieerd met4:

  • Een positievere fysieke en cognitieve ontwikkeling
  • Een vrolijker dagelijks humeur
  • Makkelijker sociaal contact

1 Spruyt K (2008) Relationship between sleep/wake patterns, temperament and overall development in  term infants over the first year of life. Early Human Development, 84, 289-296.

2 Pampers data

3 Pampers Research on Baby Physical Activity During Sleep, Odio. M, 2011.

4 Liu, X., et al. Sleep, Diaper Care and Temperament Interactions in Chinese Children. Presented at 4th Annual Sleep Medicine Conference; Amelia Island, FL, USA. 2008.

 

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Doekjes

Pampers® Sensitive Babydoekjes

Dermatologisch bewezen mild voor een gevoelige huid.