Wat zit er in de luier van mijn baby? 

De Pampers experts selecteren ieder luieronderdeel zorgvuldig op basis van veiligheid en hoe goed het de babyhuidjes droog en gezond houdt.

Wist je dat... zorgen voor een voorspoedige, gezonde ontwikkeling van baby's betekent ook zorg dragen voor de wereld waar zij in opgroeien. En Pampers begrijpt dat. Wij innoveren constant om de ecologische voetafdruk van onze producten en verpakkingen te verkleinen. Kijk hier voor meer informatie hoe we ons inzetten voor ecologische duurzaamheid.

GERELATEERDE BABY TOOL
BGC Icon

Baby groeischema

Houd de lengte, het gewicht en de hoofdomtrek van je baby in de gaten voor een gemiddelde groei met onze eenvoudige tool.

What is your child*
Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

*Invoer gegevens van de laatste metingen van je baby **Bron: World Health Organization

FAQ for Wat zit er in de luier van mijn baby?

Wat is het?

Kleefstoffen, gemaakt van thermoplastische polymeren, worden overal in de luier gebruikt om de verschillende laagjes op hun plaats te houden. De kleefstoffen zitten veilig weggestopt van de babyhuid. We hebben er samen met onze leveranciers aan gewerkt om de geur van sommige materialen (kleefstoffen) te verbeteren en aan de verwachtingen van de consument te voldoen. De ingrediënten die we gebruiken om de geur van luiers te verbeteren zijn allemaal tot in de puntjes onderzocht en bewezen veilig in gebruik. Ze komen niet in contact met de babyhuid.

Wist je dat?

Kleefstoffen in veel producten worden gebruikt, zelfs ook in schoenen.

Beheer Cookies