9 gender reveal ideeën voor jouw baby

De tijd is gekomen om de vraag te beantwoorden: wordt het een jongen of meisje? Als je besloten hebt het geslacht met je familie en vrienden te delen, zijn dit negen originele manieren om het nieuws wereldkundig te maken.

Spannende onthulling

Wil je er een feestje van maken om het geslacht van je baby aan te kondigen?

Kies dan één van deze creatieve manieren:

  • Pak een roze of blauw rompertjeals ‘cadeautje' in. Wacht met het openmaken van het cadeautje tot je familie en vrienden erbij zijn op je feestje.

  • Combineer je geslachtsaankondiging met je babyshower. Extra leuk als je zelf het geslacht ook nog niet weet. Geef de verzegelde envelop van de 20-weken-echo aan de gastvrouw en laat haar stiekem het thema en de feestartikelen organiseren. Zorg ervoor dat zij op de dag van het feestje een camera heeft om de reactie van jou en je partner vast te leggen als jullie door de deur lopen en het blije nieuws zien.

  • Koop bellenblaaspotjes - één in een roze en één in een blauwe verpakking - en vraag een vriend of familielid om voedingskleurstof (rood of blauw ) toe te voegen. Tijdens de aankondiging moeten jij en je partner witte T-shirts dragen en bellen naar elkaar blazen. Zodra jullie shirts droog zijn, stop je ze in een doos met andere feestherinneringen die je in de babykamer kunt ophangen.

  • Vraag de gastvrouw een ondoorzichtige ballon te kopen bij een feestwinkel en vraag de verkoper de ballon te vullen met roze of blauwe confetti. Tijdens je feestje kun je een van je dierbaren vragen een foto te maken terwijl jij en je partner de ballon doorprikken.

  • Vraag de gastvrouw een geslachtsneutrale piñata gevuld met blauwe of roze snoepjes en speeltjes te bestellen. Laat tijdens je feestje al je familieleden en vrienden de piñata een mep geven, voordat jij en je partner de laatste knal uitdelen. Zodra alles eruit stroomt, neem je een handvol snoep en gooi je het omhoog voor een perfect fotomoment. 

  • Als je familie en vrienden niet in de buurt wonen of wanneer je geen zin hebt in toeters en bellen, kun je de mededeling ook gewoon vastleggen op de foto en die delen via de post, e-mail of via social media.

  • Draag tijdens een romantisch avondje een sieraad in rood of blauw en vraag iemand een foto van jullie te maken met het sieraad goed in beeld. Plaats die op social media en wacht op de reacties!

  • Laat je partner een foto maken terwijl je roze glitter van je handen blaast. Maak de foto zwart-wit, behalve de glitter. Stuur een kopietje naar je familie en vrienden.

  • Als je het geslacht van je baby in de herfst wilt aankondigen, kun je familie en vrienden uitnodigen om pompoenen uit te snijden. Snijd stiekem bijvoorbeeld 'Het is een meisje' in jouw pompoen, zodat niemand het ziet. Als iedereen klaar is met snijden, stop je een kaarsje in elke pompoen en zet de pompoenen naast de deur. Vraag iedereen hun ogen dicht te doen en leg dan hun reacties vast vanuit de deuropening wanneer ze hun ogen mogen openen. Poseer voor een foto met je pompoen en mail dit, samen met een foto van de geweldige reacties, naar geliefden die niet bij het pompoenfeestje konden zijn.

Beheer Cookies