Lekker spelen dit vinden moeders belangrijk_605x403

Kleintjes kunnen urenlang spelen. Zelf vinden ze dat vooral leuk, maar ongemerkt leren ze er ook veel van. Hun motoriek verbetert, ze leren de wereld begrijpen en worden steeds zelfstandiger.

Linda (34): “Mijn zoontje Olle van bijna twee doet graag na wat hij ons ziet doen. Zo nodigt hij me vaak uit voor de koffie. Nou ja koffie… met de koffiepot uit zijn plastic servies giet hij water in de kopjes. Maar de koekjes die hij presenteert zijn wel echt!”

Lieke (30): “Sinds Puck goed kan zitten, speelt ze veel met de blokken. Lekker stapelen. Wat ze het allerleukst vindt? Dat ik een toren bouw die zíj dan omgooit.”

Jeannette: “Toen Tom drie maanden was, kon hij al uren zoet zijn met het aanraken van speeltjes aan een mobiel boven zijn bedje hangen of met het vasthouden van zijn eigen teentjes. Ik vond het schattig, zal zag ik het nut er niet zo van. Pas later las ik dat dat heel goed was voor zijn oog-handcoördinatie!”

Touria: “De beste aankoop die we ooit hebben gedaan? De zandbak! Zodra het maar even mooi is, zit onze dochter Nour er in te spelen. Taartjes bakken, gangen graven… ze is dan helemaal in haar eigen wereld. Zo leuk om te zien.”

12 uur lang droog

Als je lekker wilt spelen, moet niets je in de weg zitten. De nieuwe Pampers Baby-Dry™ zijn extra comfortabel en blijven maar liefst twaalf uur lang droog. De drie absorberende banen zorgen ervoor dat het vocht beter wordt verdeeld. Dé luier dus om urenlang ongestoord in te spelen.

De veiligheid van jouw baby komt op de eerste plaats